Home » Hoe meer dan genoeg te hebben

Hoe meer dan genoeg te hebben

  • door

Nalatenschapscoach

Ik heb 14 eigendommen in Cor Constant, in de buurt van Nederlands Oost Tim die doen alsof het een oud familiehuis is. Er is een populair gezegde in het land: “Geen man is een oude man zonder een huis”. Ik heb in het verleden 3 dames moeten helpen, omdat ze de deur niet uit wilden als iemand hen bezocht. Deze dames hadden iemand nodig om hen te identificeren bij hun schuldeisers.

Ik dacht dat het mijn probleem was en probeerde hen zelf te helpen. Ik vind het een nogal saaie oefening en je zou kunnen zeggen dat ik de moeilijkste persoon was om te helpen in mijn bijna 50 jaar in het bedrijfsleven. Aan de andere kant realiseer ik me dat je hetzelfde met jezelf kunt doen. Daarom heb ik besloten een professionele nalatenschapscoach te worden en anderen te helpen.

Ik heb het niet alleen over levende overlevenden, maar ook over de doden. Mensen komen naar me toe en vragen me: “Kan ik dit gebruiken als een troef om veel geld te verdienen? Bijvoorbeeld, houd de hond! (Het waren familieleden) Ze willen het huis, het land, zelfs de auto? Ik heb geen idee meer waar ik heen moet!”

Ik weet dat ik niet om dit onderwerp heen kan, maar het is erg belangrijk en het is mijn verantwoordelijkheid om degenen die bij mij komen te helpen en hun te zeggen dat ik hen zal helpen een uitweg te vinden.

Sommige mensen zeggen:

– Moet je een huis kopen? – Moet je iemand toestemming vragen? – Moet ik een lijst maken en verkopen? – Hoe lang moet ik een brief schrijven? – Hoeveel gaat dit kosten?

Al deze vragen lijken voor mij erg op elkaar. Ik word keer op keer met deze vragen geconfronteerd. De veelgebruikte uitdrukking “Je bent een werk in uitvoering” is zo waar. Het leven, zoals ik aan het leren ben, is niet te vergelijken met een bedrijf en het opbouwen van een nieuw bedrijf. Je bent voortdurend aan het ontdekken hoe je eigendommen, producten en diensten in de loop van de tijd kunnen stijgen en geld kunnen opbrengen. In het leven leer je hoe je dag in dag uit actie herhaalt om geld te verdienen, of hoe je een bedrijf opbouwt zoals Maccam cooker deed. Het leven is een herhaalbaar recept. De voortgang van het recept wordt gekenmerkt door slechts één ding: verandering.

Als coach Gouda kan ik u nu vertellen dat ik geloof in het concept van de “veranderingscurve” waarbij mensen in 10 minuten of minder van onverdraaglijk naar onverdraaglijk gaan. De Crazy straightforward Dick flits?? Gaat het door? Ik zeg je de hele tijd: “Verandering is sterk. We hebben allemaal problemen die we haten. Laat me je vertellen dat elk slecht probleem dat we tegenkomen, zal groeien. Denk er eens over na. Als iemand achter zijn computer zit en naarOSTat kijkt, is hij dan nog tevreden met de situatie waarin hij zich bevindt? Dialoog retoriek? Hij zal niets meer zien dan het werk dat opOSTat zit. Als dezelfde persoon naar een restaurant gaat en te horen krijgt: ” de tafel met succes opmaakt” – “al dat heerlijke eten proeft”, is de kans groter dat de kwaliteit van zijn maaltijd en de ervaring van de klant hoger zijn.

In het leven, is het hele geheim hoe je meer dan genoeg hebt. Je kunt alles hebben voordat je iets doet: stop, pauzeer, neem een paar momenten, denk na, evalueer, evalueer het. Dan, “iously” actie ondernemen. Het meest buitengewone en toch logische in mijn leven is dit:

Als je rijk wilt worden, moet je het zelf doen.

Als je nu snel groot geld wilt verdienen, moet je hard werken om mensen te vinden met “verdiende” multi-miljoen dollar televisies. Mijn bedrijf is wat ik doe, en 100% van de projecten in mijn bedrijf zijn een van de beste. Deze realiteit is de vrijheid waar ik naar hunker. Dit is mijn persoonlijke situatie. Jij kunt alles hebben. Ga er gewoon vol voor en werk naar je volle potentieel, en alles en iedereen in je leven zal er deel van uitmaken.

Lees meer:
Afwikkeling nalatenschap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *