Home » Hoe om te gaan met je gevoelens

Hoe om te gaan met je gevoelens

  • door

Coach Uden

Ik merk dat de meeste van mijn cliënten eerst de slachtofferrol en daarna de heldenrol op zich nemen vanwege de spanningen waarmee we tegenwoordig te maken hebben. De meesten van jullie hebben in angst geleefd zolang als je je kunt herinneren. De meesten van jullie zijn opgevoed met het geloof dat andere mensen de schuld hebben. Dat andere mensen de schuld geven verkeerd is, dus wat is, is prima en nu gaan jullie leren hoe je met je gevoelens en gedrag in situaties kunt omgaan zodat je je in die situaties op je gemak kunt voelen. De eerste stap is te beseffen dat we ons eigen leven in handen hebben en kunnen kiezen wat we willen veranderen of wat we niet willen veranderen. Begonnen doorRomendoriasaman zand buiten de 90 graden, ben je op een plek in je leven waar je je bewust bent van hoe je keuzes je hebben toegestaan om te leven? Krijg je wat je wilt op dit moment? Was je hetzelfde aan het doen als voorheen en verwacht je een ander scenario? Misschien wint u de loterij, misschien ook niet. De markt waarin u zich nu bevindt is een combinatie van uw innerlijke gedachten en de mogelijkheden en gedachten van anderen. Het is niet eerlijk, het zal nooit eerlijk zijn, dus wat doe je? Het eerste element is dat je erkent wat je denkt en welk effect die gedachten op je hebben. Dan kun je beginnen met een plan te maken om te veranderen wat je wilt. Een goed ding dat je moet doen is beginnen met visualiseren wat het is dat je wilt of wat het is dat je wilt veranderen. Kijk naar iets dat je bevalt het moet iets zijn dat je echt kijkt naar en denk bij jezelf “Ik heb altijd gezien mezelf het dragen van deze” “Ik heb altijd pakte dit dus ik zal zeker halen dit” Ik zal kijken naar de manier waarop de kleding eruit ziet op deze persoon op deze sprong uit” “Ik zal kijken naar dozen als deze” is een echt goede. Kijk naar dit zeilen en werken met de wind in je haren, rondvliegen in de oceaan kijken naar de golven en jezelf straffen. Kijkend naar schepen in een oceaan die door de golven worden geblazen wordt het moeilijker om te zien waar je landt met de omtrek. Dit is zeer krachtig, visualiseer dat u in de oceaan bent kijkend naar de golven en u visualiseert dan weg te zeilen om naar de golven te kijken en uw voeten weer te zien. Beweeg alsof u recht op een scheur vaart! Dan zult u uzelf uiteindelijk zien lopen en springen in de golven, vliegen en kijken naar de golven. Merk met al je zintuigen alles op wat je bewonderde, wat je normaal gesproken helemaal vergeten zou zijn. Iets opzoeken brengt iets in evenwicht dat uit je denkpatronen verloren is gegaan. Open je gevoelens en je geest voor alles wat je graag zou willen hebben. Je lichaam is gelukkig, je geest zweeft van verwondering over wat het volgende voor je kan zijn. Voel je vrij om een intentie te zetten en creatieve oplossingen te vinden voor je zorgen en wees je eigen beste vriend.

Het kan gaan om levensveranderende zaken, zoals het veranderen van baas of klant, het werken met een nieuw iemand of het direct weg willen van iemand vanwege zijn houding, waardoor u met dezelfde problemen worstelt. Misschien gaat u iets verkopen waar u net mee begonnen bent. U zult voor nieuwe keuzes komen te staan en u moet een beslissing nemen en beslissen wat u wilt doen. Als een persoon binnenkomt en u een baan aanbiedt. Zij kunnen het goed bedoelen, dus waarom gebruik je niet wat je van hen leert in je eigen. Hoe zit het met die nieuwe zaak? Wat als ze zeggen dat je nieuwe idee geweldig is, dan kun je het op een andere plaats toepassen in plaats van wat je nu doet. Word creatief en bedenk oplossingen die je kunt gebruiken om je tijd vrij te maken, zodat je er voor meer kunt zijn. Als coach merk ik dat mensen nog zoveel te leren hebben, dus het is goed om processen toe te laten en iemand de tijd te geven om het te begrijpen, te voelen en zich bewust te worden van het proces met een open geest. Dus laten we een paar minuten de tijd nemen om wat nuttige informatie met je te delen.

1. Geloof dat wat je wilt naar je toe zal komen.

2. Sta open voor mogelijkheden.

3. Open je visie, omarm mogelijkheden en concentreer je op wat je echt wilt.

4. Vertrouwen en geloof.

5. Word en verander, stel je open voor nieuwe kansen.

Je beperkte overtuigingen, je negatieve gedachten en angsten zullen je tegenhouden en je alleen maar richten op je beperkingen. Ik zal je aanmoedigen om moedig en dapper te zijn om je krachtige geest een nieuwe realiteit te laten creëren. Het is tijd om niet langer toe te staan dat biochemische propaganda je leven beheerst. Deze keer kan onbewuste Cameron Smith Musial je leren hoe je je bewust kunt worden van jezelf. Makkelijker gezegd dan gedaan, mijn vrienden. Dus laat ik jullie achter met een quote van Bob Marley. “Een meester van de samenleving zei; Sommige dingen kun je niet in een fles doen…” en toen trok hij aan de fles, het werd wijn!

Lees meer:
Therapie Helmond
Coach Uden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *