Home » De Kracht van de Stilte

De Kracht van de Stilte

  • door

Stiltedag mindfulness

Wees stil. Laat je geest ontspannen. Ontspan je ademhaling. Voel het gewicht van niets in het midden van je borstkas, zodat het laatste wat je voelt de stilte van je opgejaagde bewustzijn is. Het scherpe gevoel van het niets vertraagt je gedachten totdat ze vertragen tot helemaal achter in je hoofd en ruimte geeft om je “open te stellen”. In het niets heb je toegang tot je innerlijke magie. De magie van de stilte is een herinnering om in het heden te blijven. Blijf niet stilstaan bij het verleden of morgen en geniet van dit bijzondere moment.

Deze prachtige stilte van diep van binnen zal helpen je gevoelige hart op te lossen. Wees volkomen stil, en stil in gedachten je hart en dit zal helpen alles los te laten wat een handicap is. Je kunt een immense lichtheid voelen. Om volledige ontspanning te voelen, geest, lichaam, hart en ziel, laat een gevoel van niets in je bewustzijn toe. Je handen doen nu geweldig werk.

Tijdens de stiltedag kun je een verblindende lichtheid voelen. Er is een ongelooflijke kalme helderheid. Je voelt het gewicht van deze lichtheid die je hele lichaam als een veertje omgooit. Deze lichtheid is als pure energie. Al je cellen vibreren als de trillingen van de brandende kaars. De lichtheid ontspant elke spanning die je in je lichaam vasthoudt. Je wilt dat de lichtheid bij je blijft op de dag van de Stilte, zodat je je innerlijke zelf kunt integreren. De lichtheid zal alle verlagende trillingen in je lichaam verdrijven. Je wordt moeiteloos één met je hart en het universum. Zodra je deze lichtheid assimileert, zal je natuurlijke staat van optimisme, vreugde, liefde en energie vervangen. Je zult gelukkig zijn in je hart, wanneer je letterlijk in rust bent.

Zoek een favoriet deel van je dat je de tijd neemt om te ruiken, ernaar te luisteren, het aan te raken of het te zien alsof je in de kamer van de patiënt bent. Voel de stilte met je handen en elk centrum in je lichaam. Verspreid de lichtjes en ga voor stilte. Kinderen zijn heel goed in staat om in stilte te zijn. Begin met mentaal stil te zijn. Merk de stilte in je omgeving op. Wees stil in je gedachten. Wees stil in je taal.

Als je deze lichtheid aanvaardt en stilte toelaat in je hart en het bewaart als een groeiend deel van je verdragen zelf, zul je de komende dagen de schoonheid van stilte mooi ervaren. Je zult de dingen in een nieuw licht zien. Je focus zal een hogere focus vinden. Zelfverlichting zal vorderen. Je ego zal minder energie hebben om de zelfverlichting te ondersteunen. Zelf-verheldering vloeit rechtstreeks voort uit het toepassen van de basis-kunst van stilte in je dagelijkse zelf. Je zult stilte en schoonheid beginnen te koesteren in het nieuwe licht en de nieuwe stilte. Het licht in je ziel wordt hetzelfde als de gloed en de elektriciteit die je omringen. De schittering van de waarheid van het niets schept een diepere lichtheid.

Laat het licht in jou de kracht zijn die je een wereld van schoonheid en stilte brengt. Je kunt je wijsheid gebruiken en dieper in je overtuigingen kijken. Stilte zal stromen. Het is gemakkelijker om te zien met de ogen van stilte. Jouw gelukzaligheid is de kracht van stilte. De waarheid is dat jouw wereld niet gemaakt is om te leven in het licht van de wereld van lawaai en roekeloosheid. De wereld is gemaakt om gevuld te worden met stilte en het vinden van mindfulness.

Lees meer:
Yoga retreat 1 day
Burn out behandeling Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *