Home » De belangrijkste beslissing

De belangrijkste beslissing

  • door

Coach Alkmaar

Ieder mens in de wereld zou graag zeggen dat hij of zij de gelukkigste mens op aarde is. Dit is een uitspraak die alleen gezegd zou kunnen worden door iemand die alles wat hij of zij gehoord heeft geweldig vindt. Er kan geen waarheid worden gevonden, maar het is waar dat de meesten van ons dit gevoel van gelukzaligheid bewonderen.

Niet iedereen in de wereld is de gelukkigste persoon ter wereld, omdat het positieve aspect van hun leven niet gemakkelijk te zien is. Zij moeten veel problemen doorstaan om de dingen te bereiken die anderen bereiken. Zij zijn niet in staat om de top te bereiken, hoe hard zij ook proberen. Het enige wat ze weten is dat ze nooit een plaats kunnen bereiken waar ze zich goed kunnen voelen. Zij hoeven ook geen dingen te doen om de lessen te voelen.

Ik sprak op een dag met een oude man die mij vertelde dat hij zich niet goed voelt omdat hij het meisje dat bij hem was niet om een onderbreking van hun gesprek heeft gevraagd en als gevolg daarvan heeft hij zichzelf dit geluk ontzegd. Een goede vriend van mij wilde weten hoe de sterren zich voelden. Hij zei dat ze allemaal veel leegte van binnen voelen.

Moeten wij deze uitdagingen in ons leven aangaan om ons geluk na te streven? Natuurlijk moeten we dat! Laten we eens teruggaan en nadenken waar al deze dingen vandaan komen, en of er een eenvoudig antwoord op is. Zoals ik al zei, zijn de meesten van ons niet tevreden met wat ze hebben. We merken dat we de dingen willen veranderen die in ons waren. We hebben het gevoel dat er een deel is of dat we iets waren dat we konden maximaliseren en waar we hard mee werkten om te groeien, maar om de een of andere reden kunnen we dat niet en nu slagen we er niet in onszelf te vinden. Ieder lichaam heeft zijn eigen verhaal van wat hij dan wil doen om te bereiken, maar je weet het zeker, er zal alleen geen vrede zijn als het geen deel is van je wezen.

Vraag jezelf af of je met alle uitdagingen door kunt gaan. Waarom doe je dit alleen? Wat kan er gebeuren waardoor je meer dwingend wil zijn? Het is nu te laat!

Als individuele eigenaar van een coaching Alkmaar partnerschap, weet ik dat ik alleen ben. Ik ben beter af dan wie dan ook, en er zijn er maar weinig die bij mij in de buurt komen. En dit geldt in de meeste programma’s voor coachingsvaardigheden, maar elke keer als ik met een nieuwe deelnemer aan het programma spreek, ben ik voortdurend verbaasd te zien hoe dit niet wordt uitgebreid naar ons als persoon. Ieder van ons als individu praat niet zozeer rechtstreeks, maar distantieert zich van anderen die ons zouden kunnen inspireren of motiveren.

Als je je aangetrokken voelt tot mijn coachingsessies, stel ik voor dat je niet aarzelt om er een met mij bij te wonen. Ik koppel de cursussen mijn workshops met verschillende zakelijke mogelijkheden en je kunt me ook bellen zodra je er klaar voor bent. We hebben veel goede onderwerpen om te bespreken en aan te pakken om onszelf op te bouwen, onze communicatievaardigheden, onze communicatiestijl, onze manier van leven en onze kijk op het leven te verbeteren bij nlp Alkmaar.

Waarom neemt u dit jaar niet de belangrijkste beslissing van uw leven? Beslis om een nieuw levenspapier te schrijven. Maak nieuwe plannen en bereik nieuwe hoogten. Dan of zelfs als het misschien niet gemakkelijker is dan aan het eind van het volgende jaar 30 keer over uw leven te ontvangen.

Lees meer:
Klankschaaltherapie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *