Home » Hoe het goede leven te leiden

Hoe het goede leven te leiden

  • door

Rolstoel kopen

De menselijke bevolking breidt zich uit in het hoogste tempo dat ooit is geregistreerd. De wereldbevolking is nu de grootste die ooit is geweest, en er is een tekort aan voedselproductie. De voedselconsumptie is de afgelopen decennia zelfs gedaald omdat mensen gezonder leven. Het goede leven is nooit gemakkelijk geweest, maar we leven gezonder en zinvoller. Nu onze planeet door zoveel mobiliteitsproblemen wordt bevolkt, is deze situatie alleen maar erger geworden.

Bijna 12% van de wereldbevolking leeft nu met een handicap. 60% van deze mensen leeft met een invaliderende chronische ziekte. 60% van de bevolking dicht bij armoede. Dit, stel je dat eens voor! Stel je dat nu eens voor in combinatie met armoede op het platteland.

Maar de opkomst van de nederige gehandicaptencito biedt een fantastische kans. Het is niet alleen geclassificeerd als gehandicapt, het is nu geclassificeerd als gehandicapt boven de leeftijd van 55 jaar. Het is bijna een mensenrecht geworden om gehandicapt te zijn. Ik kan hier natuurlijk niet praten. Er zijn meer dan 900 woorden nodig om alles te behandelen wat ik heb gezegd. Ik kan u niet vertellen dat mensen in hun derde rolstoel een nieuwe reis maken. Ik kan zelfs niet spreken over overlevenden van kanker en hun reis door hun ziekte zonder rolstoel.

Hetzelfde gebeurt voor de ouderen. In de afgelopen 30 jaar is het aantal 60-plussers met ongeveer 400 procent gestegen. Dit aantal blijft stijgen. Volgens de Social Security Administration zijn er in ons land ongeveer 22 miljoen mensen ouder dan 50 jaar die een handicap hebben en een uitkering ontvangen uit het invaliditeitsprogramma van ons land. Maar deze informatie is niet accuraat. Ik moedig u aan de website van de Social Security Administration te bezoeken. Hier vindt u onjuiste gegevens.

Informatie moet ook aandringen op zijn mate van succes. Of we nu in de categorie vallen of niet, we moeten nog steeds onze rekeningen betalen. En deze rekeningen kosten ons voor de gemiddelde persoon bijna $5.000 per jaar. Stel je voor dat je een derde van je leven rekeningen moet betalen. Het lijkt misschien niet alsof u dat goed doet, maar als u bedenkt dat u voor de gemiddelde niet-gehandicapte ongeveer 70.000 dollar betaalt. Ik veronderstel dat je een tweede inkomen zou kunnen krijgen, maar dat zou erg duur zijn in de huidige staat van de economie.

Ik denk dat deze beugel voor ons een grote kans is. Als u zelfs maar gedeeltelijk gehandicapt bent, wees dan niet bang om een beetje hulp te krijgen, maar leg niet de hele last op uw kinderen, en ook niet op ons gezinsleden. De meesten van ons leiden een vrij normaal leven. Voor ons staat de rolstoel voor aablenessthink it Die. Voor al diegenen die ouder zijn dan 50, stel je voor dat je je leven leidt en je je niet van de ene plaats naar de andere kunt verplaatsen. De rolstoel komt in zijn eigen zone van schoonheid.

Nu gaat mijn hart uit naar alle mensen van onze generatie. Hoe zij verder moeten gaan met hun leven. Dit is een heel moeilijke tijd. Ik heb zo’n medelijden met al die kinderen en volwassenen die voor een rolstoel op anderen zijn aangewezen, maar die een rolstoel willen om onafhankelijk te zijn. Ik vind het zo erg dat als we het hen op de een of andere manier gemakkelijker zouden kunnen maken om met de wereld om te gaan, we dat misschien zouden moeten doen. Dat, is het grootste geschenk van menselijke vriendelijkheid. Maak het gewoon zo dat een ander mens kan lopen.

Lees meer:
Rollator kopen
Scootmobiel huren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *