Home » Hoe creëer je je perfecte leven

Hoe creëer je je perfecte leven

  • door

Vitaliteitscoach

 

 

 

Vitaliteitscoach: De vraag die ik u zou willen stellen voordat we over Vitaliteitscoach gaan praten zou moeten zijn: “Wat probeert u in uw lichaam te creëren om u weer in balans te brengen, beknoptheid, vrede, geluk, stressvrij, vitaliteit, vreugde, goede gezondheid en harmonie?”. Ik waardeer je moed en je eerlijkheid. Dit zal me helpen om na te denken over mijn eigen toestand en ik zal bij mezelf beginnen. Wat wil je werkelijk in je lichaam creëren om je leven weer in balans te brengen? Wat probeer je te creëren?

Als je bijvoorbeeld probeert om meer evenwicht in je lichaam te creëren, concentreer je dan op je lichaam en laat je lichaam je tonen naar welke oplossing je lichaam op zoek is. Als je je vooral zo voelt: Je zou hulp kunnen zoeken bij een professional in een persoonlijke benadering zoals Vital Energy saunter. Zij zullen je helpen je perfecte balans terug te brengen.

Het is belangrijk om te weten wat balans is in ons lichaam en welke ziekte er ontstaat als je uit balans gaat. Als wellness counselor geloof ik ook dat ik via de praktijk mensen kan helpen de balans in hun lichaam te hervinden, de angsten in hun systeem op te ruimen, hun cellen te helen en de cellen van elk deel van hun lichaam te herstellen. Zodra de balans is hersteld, begint de genezing. Heeft u te maken gehad met ziekte? Zo ja, dan kan de reden zijn dat je lichaam nog niet in de juiste staat is, wat opgelost kan worden met een interne of een externe activiteit.

Hebt u zich ingespannen om een gezond en gelukkig leven te leiden en hebt u de kwaliteiten van een gezond leven tot stand gebracht door uw eigen daden of door de hulp die u hebt gekregen van personen die van deze daden op de hoogte zijn? Met andere woorden, oefent u uw scheppingskracht uit?

Begrijp je je doel en je missie en volg je de aanwijzingen van je Ziel? Of wacht je gewoon op iemand die je handen in ontvangst neemt en die de macht heeft om jouw perfecte leven te creëren, precies zoals jij het hebt ontworpen?

Om uw vraag beter te kunnen beantwoorden, vraag ik u mij onophoudelijk te volgen.

Je perfecte leven. Ik weet dat wat ik zeg hyperactief is waardoor je het gevoel krijgt dat iedereen fit kan zijn. Maar ik zeg dat ik niet uit een perspectief kom dat alleen gericht is op levens die ‘perfect’ zijn.

Ik kwam uit pijn en strijd, kwam uit een ex-scheiding. Oké, ik heb mijn momenten van vreugde. Probeer je te herinneren wanneer je fysieke lichaam zwak was, wanneer je lichaam worstelde onder het gewicht van het gebruik van je hoofd en je je niets kon herinneren, wanneer alles gebeurde zonder enige controle. Op het moment dat alles uit de hand liep, wist je het ook, want je voelde dat je hart stopte met racen. En op het moment dat je hart stopte, had je je lichaam volledig onder controle.

Je hebt verschillende emoties die in je leven opduiken, afhankelijk van je gezondheid. De meesten van ons zijn op zoek naar een emotie die gezond zou kunnen zijn, zoals een gevoel van tevredenheid, vreugde, vrede van welbehagen enzovoort. Er zijn echter een paar emoties die niet zo gezond zijn en in de zogenaamde “gezonde” categorieën zijn Geluk, Schuldgevoel en Angst. Ik zeg niet dat je verwerft of verwijdert tot welke categorie je behoort. Je bent bezig met het verwerven van een perceptie van wat ‘gezond’ voor jou betekent.

Je kunt niet gezond zijn als je je emoties uit je verleden niet erkent, begrijpt en tot bloei brengt. Je kunt niet in het huidige moment leven zonder je ervaringen uit het verleden te erkennen. Dus met andere woorden, je leven is niet in balans als je je richt op het verleden voor je geluk in de toekomst.

Ja, ik ben het ermee eens dat het verleden het verleden is. Dat is het ook, maar als je er zonder de juiste aandacht naar kijkt, verlies je je focus in het huidige moment, en uiteindelijk sterf je.

“Je kunt je verleden niet veranderen, maar je kunt wel je heden veranderen, en in het heden creëer je je toekomst.” Ik hoef daar niet eens in te lezen hoe ik me vrij kan voelen als ik mezelf of iemand anders niet toesta om in het verleden te blijven om wat voor redenen dan ook. Waarom? Ik argumenteer, omdat we verantwoordelijk zijn voor onze vroegere ervaringen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de ervaringen van elke andere persoon.

Wat ik wil zeggen is dit: je partner is niet verantwoordelijk, want zij heeft de liefde nodig die zij van jou ontvangt. Als je van je partner houdt en je voelt dat hij/zij een persoon is die je aanbidt, dan is het zowel jouw verantwoordelijkheid als zijn/haar verantwoordelijkheid om met je mee te blijven lopen zodat je alles zult ontvangen wat zij/hij nodig heeft. Hij/zij kiest misschien niet altijd de beste weg, maar jij bent er voor hem/haar. Als jij degene bent die de steun van haar/zijn liefde nodig heeft, dan ben jij verantwoordelijk voor de daden. Uw oor te lenen en voor hen te zorgen. Dit is alleen uw taak. Als je partner denkt dat hij/zij alles goed doet, dan zijn zij verantwoordelijk voor elke ervaring. Zij zijn verantwoordelijk voor hun deel.

 

Lees meer

Sensi therapie

Online aromatherapie

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *