Home » De magie van Reiki

De magie van Reiki

  • door

Spirituele winkel Vlaardingen

Onze winkel in Vlaardingen is een toevluchtsoord voor alle soorten metafysische producten en ook een geweldige plek om informatie te krijgen over diverse spirituele en paranormale onderwerpen. Enkele artikelen die u in onze winkel kunt kopen zijn sieraden, kaarsen, rozenkrans kralen, yoga props, wierookkaarsen en alter doeken. Onze winkel in Vlaardingen is een geweldige plek om informatie te krijgen over verschillende religies. Meestal worden de klanten aangetrokken door de verschillende kunstwerken en ontwerpen.

In onze winkel proberen wij de filosofie en de gevoelens van de bewoners van de plaats te weerspiegelen. Onze winkel in Vlaardingen is een kleine kringloopwinkel. Het grootste deel van de voorraad wordt gedragen en achtergelaten door de gemiddelde punter. Wij proberen onze winkel te vullen met artikelen van persoonlijke keuze. Sommige artikelen uit onze winkel zijn zo algemeen dat wij meer dan 10.000 klanten hebben. U kunt er dus zeker van zijn dat wij artikelen op voorraad hebben die bijna al onze vaste klanten hebben.

In onze winkel verkopen we ook Voidance. V voidance is het soort alledaags en alledaags levenskwaad dat we allemaal ervaren. Wij allen ervaren het mondaine, of het gewone dagelijkse levenskwaad hier in onze hedendaagse maatschappij. Maar de reden waarom wij Voidance verkopen tegen een hogere markt dan het alledaagse, waarom wij een hogere winst hebben dan de gemiddelde punter, is om de volgende reden. Het duurt veel minder lang om het te genezen, dus kunnen we het tegen een hoge prijs verkopen.

De alledaagse ziekten en worstelingen kunnen worden genezen door de Reiki, de boeddhistische aura reinigingspraktijken. Reiki is afgeleid van de Japanse woorden: Rei betekent “Gods Wijsheid” of het Hoogst Leidende Spirituele Bewustzijn, en Gyainu “Kracht Uit De Mystiek”. De genezer kan de energie nog preciezer en sneller kanaliseren.

Preedaadh 5000 jaar geleden bouwden de Etruriërs monumenten, kerken, tempels, moskeeën, hartdeuren, ramen, poorten, graanopslagplaatsen en andere gebouwen. Zij waren de eerste groep mensen die de kracht van het goddelijke begreep. Zij hadden het talent om God te aanbidden met als doel een lang leven en geluk. De godin was de goddelijke moeder. Zij vereerden haar in de tempel en op de Topal-heuvel. Een andere tempel die zij bouwden was in de stad Mari, die vandaag de dag in het huidige India ligt.

De vreemdelingen die deze plaatsen tijdens de bedevaart bezoeken, zijn geen bezoekers maar pelgrims. De Etrurische monumenten, zoals de Topalheuvel, zijn de Reiki-symbolen die de pelgrims mee terugnemen naar hun vaderland, telkens wanneer zij deze plaatsen bezoeken op de goede wil van de Etruriërs. De toeristen zijn interreligieus, maar zij weten ook dat zij op bedevaart zijn. In dit verband zullen de bezoekers van de Etrurische monumenten ook de Etruriërs herinneren aan het belang van de heiligdommen in hun stad. De Etrurische monumenten in de stad Mari zijn de Reiki-symbolen die de pelgrims bij elk bezoek aan Etrurië mee terugnemen naar hun land.

De kracht van de goddelijke Moeder is dezelfde als de kracht van de Reiki Master. Beiden hanteren de heilige energie in de wereld. Geen enkele Boeddha, Kala of enig ander goddelijk wezen kan een effectieve bron van Reiki energie zijn. Etrurië drong aan op de aanwezigheid van de Reiki symbolen in de tempels. De symbolen van Reiki goud en kristal stralen uit in de atmosfeer. Het werkt als een medicijn, maar mag niet worden verward met het heilige goud en het goddelijke kristal van de tempels.

De heilige Reiki energiebehandeling moet gegeven worden door iemand die zijn handen in de trance heeft van de goddelijke moeder. Om effectief te zijn moet er zuiverheid van geest en lichaam zijn. De beoefenaar moet zuiver zijn en zijn handen in trance hebben.

Er is een belangrijke vermelding over Reiki energie in dit boek. Mijn meester placht te zeggen dat een ware beoefenaar van Reiki het niet gebruikt om aan anderen te geven. Hij gebruikt het alleen om aan zichzelf en anderen de eigen aandacht te geven. Het ware doel ervan is een brug van licht te slaan tussen het zelf en de ander en het feit te versterken dat een Reikibeoefenaar of beschermgeest voortdurend in contact staat met de extatische geest van de Reiki thetans. Tussen het zelf, de ander en de goddelijke moeder.

Lees meer: 
Hypnotherapie Vlaardingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *