Home » De 9 Sterren Ki methode

De 9 Sterren Ki methode

  • door

Nine star ki

Mijn ki (innerlijke zelf) bleef maar commentaar geven op veranderen… veranderen… veranderen! Het spul in ons dat ons herinnert aan ons verleden, onze angsten en twijfels, energie en emoties die ons succes blokkeren – dit alles stelt de vernietiging, de vernietiging van onze kracht, en blokkeert onze kracht om te bewegen in de richting van onze dromen, succes, leven!

Een hart dat open is (basis van geest, lichaam en ziel) geeft ons de kans om helder te zien als we voorbij onze pijn en ons lijden kunnen kijken. Een denkgeest die doorgaat in de pijn van het verleden is open. Een denkgeest die vrij is van oordeel, die gestuurd wordt door de geest en het ego, is vrij van oordeel, en is een hart dat ons beter accepteert dat we in de spiegel zien.

Een hart dat toestaat en aanvaardt dat we klappen krijgen in het leven, en dat aanvaard wordt in plaats van afgewezen, is het hart dat ons zal helpen om voorbij de zelfopgelegde beperkingen te komen.

Een hart dat zichzelf aanvaardt, omvat en ook dat toelaat, schept authentieke kracht en geeft ons de kracht — om nooit meer afgewezen te worden!

Om onze ki te ontdekken, worden we teruggeleid naar wie we werkelijk zijn – jouw schoenen, mijn dingen, degenen die je je beter laten voelen, en het beste wat je kunt worden.

De 9 Sterren Ki Methode, helpt ons om tot in de kern te zien van wat er in ons leven gebeurt, bij de kern waarom we ons zo slecht voelen. We zien ook waar en wat ons leven beheerst, en hoe we ook ons ware succes kunnen bereiken.

De 9 Star Ki methode helpt ons om de resultaten te zien die we wensen en te verlangen naar wat we willen in het leven, ongeacht wat het leven ons brengt.

We beginnen te begrijpen wat eigenlijk ons leven beheerst.

1. De leefregels van een Liefdevol Leven met Waarden – We beginnen de verduisterde waarnemingen die zich voordeden op te ruimen, en staan toe dat de waarden van het leven naar voren komen om ons te leiden.

“HetWat-en-was-experiment “enhetWat-en-waarom zijn niet altijd gemakkelijk te vervangen. Het is een magische verandering! Het is de verandering in energie waard die we nodig zullen hebben om een nieuw leven te creëren en te slagen in de belofte die we allen delen. We herinneren ons, door het proces van clearing en healing, onze diepste kracht, die we allemaal hebben, en deze gemakkelijk te herinneren kracht komt voort uit onze waarden, onze diepste hartsenergie, die zich in ons begint te openbaren.

2. De Vijf Basiselementen van Wijsheid – We ruimen gevoelens van mislukking op in de diepe kern van ons wezen.

“Exactheid is een van de hoogste waarden die we onszelf kunnen opleggen. Een waarde die ons niet alleen geeft wat we willen, maar die ons ook stimuleert om te weten wat we willen, zodat we het kunnen ontvangen. Want het is voor iedereen duidelijk – dat de maatstaf van onze waarde precies de hoeveelheid “ex Musical” is die door de intimidator (haar energieke blik) en/of de “vragensteller” wordt geraden.

3. Oprechtheid – Dit komt niet tot je vanuit de giftige pen van de Verfijner of van anderen. Het is een diepe waarde die we vinden, en vertrouwen op onze eigen innerlijke wijsheid om die over te brengen. Dit is de waarde die ons brengt wat we van het leven willen en/of wat we van anderen willen.

4. Moed – Ook dit is een zeldzaam en waardevol goed, dat als we het hebben, we krijgen wat we willen.

“Dapper en openhartig handelen” is een andere interessante waarde van het voorschrift. Het is duidelijk dat moedig en dapper handelen in elke situatie die we tegenkomen belangrijker is dan de geldigheid van de kwestie.

5. TAGness / besnijdenis – Deze Match of worden mon verfijning is niet onpartijdig of verbanning van de gemeenschappelijke Ondanks – maar veeleer komt voort om onze echo terug te geven aan dat wat ons geschapen. Wij zijn vervuld van onze oogst zal terugkeren.

We zetten rust en eenzaamheid op de zachte rijkdom van de zaden van onze dromen, planten het in om te bloeien, en de zaden groeien tot volle rijpheid. Onze vrucht groeit tot volle rijpheid.

6. Nederigheid – Wanneer wij ons eerlijk vernederen, stellen wij ons open voor de zoetste schatten van de aarde. Deze schatten zijn de schatten die ’s nachts in onze dromen worden gelegd, totdat ze uiteindelijk groeien en uitdijen tot in onze levende wereld.

7. Onbaatzuchtigheid is zelfbehoud – Geen egoïsme, egoïsme is zelfbehoud.

8. Nederigheid van dienstbaarheid – Voor het kind van het licht…)

9. Onderscheidingsvermogen van de geest – Een geest die zichzelf kent, kent zijn macht om te beslissen; een geest die zijn macht kent om bewust te zijn.

Zoals je kunt zien, kan de 9 Sterren Ki Methode ons door elk soort situatie heen helpen. Het kan ons helpen de waarheid te zien van ons verleden, het heden, en het heden en de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *